KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Ertuğrulgazi İlkokulu

03444191289
ORHANGAZİ MAHALLESİ GEYİK SOKAK NO36 MALATYA YOLU ÜZERİ ELBİSTAN
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz ilköğretim olarak bünyesinde Fen Lisesi ,Anadolu Lisesi,Sağlık Meslek Liseleri ve diğer liselere öğrenciler göndermiştir.2013-2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren ilkokul olarak hizmet vermektedir.
GİRİŞ: 09:00 ÇIKIŞ: 13:50
Ulaşım Belediye otobüsleri ve diğer halk otobüsleri ile mümkündür.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçenin doğusunda merkeze 1 Km uzaklıktadır. Malatya yolu üzerinde yer almaktadır.
Okulumuz il merkezine 159 Km uzaklıkta. ilçe merkezine 1 Km uzaklıktadır.