KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Ertuğrulgazi İlkokulu

Nis

OKULUMUZDA RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI ERKEN BAŞLADI. ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZ ve ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SINIFLARI GEZEREK BAYRAM ŞEKERİ DAĞITTILAR

OKULUMUZUN DIŞ CEPHE BOYASI YENİLENMİŞTİR

Nis

OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ DOLAYISIYLA  PINARLAND EĞLENCE MERKEZİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Mrt

ARTIK VELİLER RANDEVU ALARAK ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞEBİLECEK.

Mrt

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Diş Doktoru ve hemşire tarafından özel eğitim sınıfı öğrencileri ile okul öncesi öğrencilerine yönelik diş bakımı eğitimi verilidi.

Mrt

Yaşlılar haftası dolayısıyla okulumuzda yaşlı kılığına giren öğrenci gurubumuzla etkinlikler düzenlendi. Herkes tarafından ilgiyle izlendi.

Çanakkale Zaferi Kutlama Etkinlikleri

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü kapsamında okulumuzda İstiklal Marşını en güzel okuyan öğrencilerimize  İstiklal Marşı'nın 10 kıt'ası okutuldu ve ödülleri takdim edildi.

Mrt

Ramazan etkinlikleri kapsamında okulumuzda 'Ramazan Davulcusu' etkinliği düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuzda Nasireddin Hoca fırkaraları canlandırıldı. Öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Ock

KARNE HAFTASI, ETKİNLİK HAFTASI DOLAYISIYLA OKULUMUZDA 5 GÜN BOYUNCA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILACAKTIR.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi , Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf TEKİN tarafından dilimizin güçlenmesi amacıyla başlatılmış geniş çaplı bir etkinliktir. Okulumuzda da uygulanacak etkinlikler WEB sitemizde yayınlanacaktır. Sözlük çalışması ve sözlü anlatım v.s.

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Ekm

2023-2024 Eğitimi öğretim yılı okul aile birliği 1. dönem genel veli toplantısı 22 Ekim 2023 tarihinde okul bahçesinde yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 8 yıl müdür yardımcılığı görevi yapan ve 2023 yılı tayin döneminde Yapraklı İlkokuluna müdür yayrdımcısı olarak ataması yapılan İlhan ASLAN beyi yeni okulunda ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı  dileklerinde bulunduk.